Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google ανοίγει το πρώτο της first party στούντιο στο Μόντρεαλ

*
H Google εισέρχεται σύντομα στον χώρο των τον επόμενο μήνα, με την κυκλοφορία της συνδρομητικής υπηρεσίας Google Stadia και ανακοίνωσε το πρώτο 1st party studio της! Αρχικά η υπηρεσία θα απαρτίζεται από τίτλους τρίτων όμως το πλάνο της Google είναι η ανάπτυξη των δικών της αποκλειστικών παιχνιδιών για την πλατφόρμα και η πρώτη κίνηση για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι το άνοιγμα του δικού της στούντιο παραγωγής.



Η Jade Raymond, αντιπρόεδρος του Google Stadia και υπεύθυνη του τμήματος παιχνιδιών του Stadia, ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών για την πλατφόρμα στο Μόντρεαλ με στόχο την ανάπτυξη πρωτότυπων και αποκλειστικών παιχνιδιών σε όλα τα είδη του χώρου. Φυσικά είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η κυκλοφορία των παιχνιδιών αυτών και δεδομένου ότι μιλάμε για ένα φρέσκο στούντιο που ακόμα βρίσκεται στο στάδιο του στησίματος θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι να δούμε την κυκλοφορία κάποιου προιόντος.

Το Google Stadia αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα την λειτουργία στις 19 Νοεμβρίου 2019 σε επιλεγμένες περιοχές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*