Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Hardsuit Labs αναλύει την ομάδα των Pioneers στο Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

*
H Paradox Interactive και ο δημιουργός του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Hardsuit Labs έδωσαν στη δημοσιότητα πληροφορίες για το faction που αφορά τους Pioneers. Το παιχνίδι διαθέτει 5 βασικά factions (ομάδες αν θέλετε) απο Vampires που έχουν ενωθεί κάτω από μια κοινή ομάδα. Κάθε ένα από αυτά τα faction διαθέτει τη δική του ιστορία, χαρακτηριστικά και κίνητρα και η επιλογή για το πια ομάδα από αυτές θα επιλέξουμε βρίσκετε σε εμάς. Σύμφωνα με την Hardsuit Labs, οι Pioneers ήταν οι πρώτοι από τους βρυκόλακες που έφτασαν στο Seattle και με το πέρασμα του χρόνου ο έλεγχος άρχισε να φεύγει από τα χέρια τους, αποτέλεσμα που προήλθε από την είσοδο πολλών ξένων στην περιοχή.

Αυτή η κυριαρχία των Pioneers τους έφερε μεγάλα πλούτη, ικανά να εξαγοράσουν τα πάντα, φαίνεται όμως πως στη σύγχρονη εποχή ακόμα και η οικονομική ισχύς δεν βοηθάει πέρα από την διατήρηση μικρών περιοχών και την υπόσχεση του να μείνεις ζωντανός.




Το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One μέσα στο 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*