Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Insomniac Games ψάχνει νέους εργαζόμενους για ένα PlayStation 5 multiplayer project

*
Σε μόλις οκτώ μήνες από το λανσάρισμα του PlayStation 5, η Insomniac Games έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο games (Marvel's Spider-Man: Miles Morales και Ratchet & Clank: Rift Apart) και τώρα αναζητά προσωπικό για το επόμενο project της: Ένα τίτλο multiplayer. Η εταιρία αποκάλυψε τις πληροφορίες αυτές στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Η ομάδα ανάπτυξης αναζητά έναν creative director, systems designer (multiplayer), story lead, art director και VFX artist. Όσο για την θέση που αφορά το multiplayer, ο ρόλος περιλαμβάνει επίβλεψη "λειτουργιών multiplayer, mechanics, system design και άλλα".

Ο τελευταίος τίτλος της Insomniac Games που περιλάμβανε multiplayer ήταν το Fuse για PlayStation 3 που κυκλοφόρησε το 2013. Ευελπιστούμε να μάθουμε περισσότερα για το project στο άμεσο μέλλον.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*