Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Kalypso Media ανακοίνωσε νέο Commandos game για PlayStation 5 και Xbox Scarlett

*
Η Kalypso Media, μετά την εξαγορά των δικαιωμάτων για την σειρά Commandos και Praetorians από την Pyro Studios, ανακοίνωσε πως θα δούμε remasters αλλά και συνέχειες σε αυτά τα παιχνίδια και μάλιστα για τα PlayStation 5 και Xbox Scarlett. Νωρίτερα, το Commandos 2 HD Remaster αλλά και το Praetorians HD Remaster αποκαλύφθηκε πως θα κυκλοφορήσουν για PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 24 Ιανουαρίου 2020 και ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε πως η Kalypso Media ετοιμάζει ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά Commandos για τις πλατφόρμες νέας γενιάς και PC.



Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες πληροφορίες για την ώρα, όπως για παράδειγμα το όνομα του τίτλου, γνωρίζουμε όμως πως η Kalypso άνοιξε ένα νέο στούντιο που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το στούντιο για την ώρα ονομάζεται Kalypso Studio Frankfurt. O Managing Director της Kalypso, Simon Hellwig δήλωσε σχετικά με το άνοιγμα του νέου στούντιο πως η εταιρεία έχει δεσμευτεί στο να συνεχίσει την ανάπτυξή της και η επιλογή του Commandos έγινε για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος με ένα αναγνωρίσιμο προϊόν και δεσμεύτηκε πως θα το χειριστεί με τον απόλυτο σεβασμό θέλοντας να δώσει στους λάτρεις της σειράς κάτι που θα αγαπήσουν.  Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*