Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Koch Media θα κυκλοφορήσει τις φυσικές εκδόσεις των Observer: System Redux και The Medium

*
Ο publisher Koch Media και η developer Bloober Team ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την κυκλοφορία των φυσικών εκδόσεων των Observer: System Redux και The Medium. Το γεγονός ενθουσίασε και τις δύο πλευρές με τον Piotr Babieno, CEO της Bloober Team και τον Dr. Klemens Kundratitz, CEO της Koch Media να εκφράζουν την ικανοποίησή τους μέσω δηλώσεων για το θέμα.

Το Observer: System Redux λανσαρίστηκε τον Νοέμβριο του 2020, για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και PC (Steam, GOG, Epic Games Store). Από την άλλη, το The Medium κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021, για Xbox Series S, Xbox Series X και PC (Steam, Microsoft Store). Την ίδια ημέρα προστέθηκε στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*