Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Konami ετοιμάζει νέο Contra game

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το Famitsu, η Konami ετοιμάζει νέο Contra game σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαδικτύου στην Κίνα, την Tencent. Αν και δεν αναφέρονται πολλές πληροφορίες, το νέο Contra θα είναι ένα “horizontal scrolling shooter“, διατηρώντας έτσι το «πνεύμα» της σειράς σε αντίθεση με το Silent Hill πρόσφατα μετατράπηκε σε pachinko machine. Αυτό που έρχεται για να απογοητεύσει τους fans είναι ότι ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος μόνο για φορητές συσκευές και μάλλον θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κινεζική αγορά για iOS και Android.



Επίσης, αφήνεται να εννοηθεί ότι το νέο Contra θα υιοθετήσει ένα μοντέλο pay-to-win, μιας και το αρχικό game ήταν πραγματικά δύσκολο. Οι μικρό-συναλλαγές θα είναι μια εναλλακτική λύση για τους παίκτες προκειμένου να αποκτήσουν άπειρες «ζωές» ή καλύτερα όπλα. Η νέα αυτή ανακοίνωση αποτελεί ακόμα ένα σημάδι ότι η Konami αλλάζει το επιχειρηματικό της μοντέλο, ρίχνοντας το βάρος της στο χώρο του mobile gaming.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • marius_octavus
    • δηλαδή με λίγα λόγια, το ίδιο παιχνίδι, ίσως με καλύτερα γραφικά, που θα το πληρώνεις κιόλας. και δεν ξαναβάζω τη κασέτα να το παίξω τσάμπα; ακου αμα δεν μπορείς σκάστα για να το τερματίσεις.

      ωραίο δρόμο διάλεξε η κοναμι.....

    • darksider
    • τα κινητα εχουν καταστρεψει το gaming και τις φορητες κονσολες, να πληρωνεις σε καθε επιπεδο που περνας για να ξεκλειδωσεις το επομενο, με touch αθλιο χειρισμο, το κακο ειναι οτι αρκετες εταιρειες στρεφονται προς αυτη την κατευθυνση, βλεπε νιντεντο .

    • Scott_Pilgrim
    • "Οι μικρό-συναλλαγές θα είναι μια εναλλακτική λύση για τους παίκτες προκειμένου να αποκτήσουν άπειρες «ζωές» ή καλύτερα όπλα. Η νέα αυτή ανακοίνωση αποτελεί ακόμα ένα σημάδι ότι η Konami αλλάζει το επιχειρηματικό της μοντέλο, ρίχνοντας το βάρος της στο χώρο του mobile gaming."

      ΚΛΑΙΩ. Noobs. Noobs everywhere.

    • armatron
    • Συμφωνω με τον Scott_Pilgrim απολυτα- Το οτι δεν υποστηριζουν τα κνητα μοχλους και κουμπια το gaming εχει καταντησει αηδια.Επισης ας δουμε και με το κοντρα τι χειρισμο θα εχει που απαιτει απιστευτη κινηση...
      Το τελευταιο ειχε βγει και σε ios remake και δεν παιζοταν....Επισης εκει φαινονται οι gamers και τα αντανακλαστικα ....Sto Contra....ολοι οι αλλοι =noobs...

*