Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LCG εξαγοράζει και σώζει την Telltale Games, ενώ ανακοινώνει επανακυκλοφορίες και νέα games

*
Η LCG Entertainment ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε τα assets, τα trademarks, την τεχνολογία και τα πνευματικά δικαιώματα των τίτλων της Telltale Games, την οποία και επαναφέρει «στη ζωή». Το γνωστό studio θα συνεχίσει να λειτουργεί ως Telltale Games, ενώ ξεκινάει άμεσα η διαδικασία επανακυκλοφορίας όλων των παιχνιδιών που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Της…νέας, πλέον, Telltale Games θα ηγείται ο Jamie Ottilie και ο Brian Waddle και το εγχείρημα πέτυχε μετά από επενδυτές και συμβούλους που μπήκαν στο project. Μερικοί από αυτούς είναι οι Chris Kingsley, Lyle Hall, Tobias Sjögren και Athlon Games (ως μέτοχος και publishing partner).



Ο Ottilie θα ασχολείται με τη διαχείριση και τη διοίκηση της ομάδας και της τεχνολογίας, ενώ ο Waddle με τα της οικονομικής διαχείρισης. Και οι δύο θα συνεργάζονται με την Athlon Games, η οποία θα λειτουργεί ως συνεργάτης σε επίπεδο marketing και διανομής τόσο των παλιών παιχνιδιών, όσο και νέων που έρχονται. Αρκετοί από τους ταλαντούχους δημιουργούς της παλιάς Telltale Games έχουν προσληφθεί ήδη, ενώ η νέα ιδιοκτήτρια δεσμεύτηκε να κάνει και ανακοινώσεις για νέες κυκλοφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*