Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microids μεγαλώνει και επεκτείνεται και στην αγορά της Ιαπωνίας

*
Η Microids προχώρησε στο άνοιγμα ενός γραφείου στην Ιαπωνία, σε μια προσπάθεια να επεκταθεί παγκοσμίως. Επιπλέον, δημιούργησε μια νέα ομάδα υπεύθυνη για την Indie ταυτότητα της εταιρείας. Η Anuman Interactive που κατέχει την Microids από το 2009, άλλαξε επίσης την επωνυμία της σε Microids, ως μέρος αυτής της στρατηγικής.



Το δελτίο Δύπου της εταιρείας αναφέρει επιγραμματικά τα εξής:
«H Microids ακολουθεί τα τελευταία χρόνια μια συγκεκριμένη στρατηγική που της επιτρέπει να γίνει ένας δυνατός ανταγωνιστής στην βιομηχανία. Με το 83% των εσόδων της να προέρχονται εκτός της Γαλλίας και με μια ετήσια ανάπτυξη του 50%, η Microids κινείται πλέον προς την επέκτασή της παγκοσμίως. Γνωστή για τους adventure τίτλους της, η εταιρεία άρχισε να διαμορφώνει την λίστα των τίτλων της με βάση τέσσερις βασικές κατηγορίες: adventure games, racing games, retro games και διάφορα licenced προιόντα. Η Microids ιδρύθηκε το 1985 από τον Elliot Grassiano και εξαγοράσθηκε από την Anuman Interactive το 2009. Η εταιρεία αποφάσισε στην αλλαγή του ονόματος της μετά από την σταθερή ανάπτυξη της θυγατρικής έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο εύκολη η επέκταση παγκοσμίως και να γίνει το όνομα Microids αναγνωρίσιμο. Μετά από τρία πετυχημένα χρόνια στην Ιαπωνία, η Microids ανακοινώνει με χαρά το άνοιγμα ενός γραφείου στην περιοχή που θα λειτουργεί ως αντιπρόσωπος. Βασικός στόχος του γραφείου θα είναι η διανομή των παιχνιδιών στην Ιαπωνία από τον διαθέσιμο κατάλογο τίτλων της εταιρείας και η σύναψη συμφωνιών με Ιαπωνικές εταιρείες και στούντιο. Επιπλέον η ενδυνάμωση της ομάδας υπεύθυνης για το τμήμα Microids Indie έχει ως στόχο να βοηθήσει τους ανεξάρτητους δημιουργούς στο ταξίδι τους προς την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού. Στόχος της ομάδας είναι να μοιράσει την εμπειρία στην διανομή παιχνιδιών τόσο ψηφιακών όσο και φυσικών και να επιτρέψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον οι Indie δημιουργοί θα επωφεληθούν από το δίκτυο διανομής της Microids». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*