Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft teaseάρει νέο Xbox hardware για την Gamescom

*
Η Microsoft ρίχνει τα τελευταία χρόνια αρκετά το βάρος της στην Gamescom και έτσι και για φέτος αποκάλυψε τα πλάνα της που περιλαμβάνουν ανακοινώσεις μέχρι και για hardware. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία επιβεβαίωσε μέσω blog post του Major Nelson πως στη γερμανική έκθεση θα υπάρξει ένα ειδικό επεισόδιο του Inside Xbox στις 21 Αυγούστου και στο οποίο θα γίνουν αρκετές ανακοινώσεις για νέο «Xbox hardware και περιφερειακά, αλλά και τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον». Οι πρώτες φήμες αναφέρουν τη νέα έκδοση του Xbox Elite Controller, για το οποίο έχουν ήδη διαρρεύσει εικόνες που δείχνουν USB-C port, υποστήριξη Bluetooth για Windows 10, Hair Trigger Locks 3 επιπέδων, μεγαλύτερα περιθώρια για τα pads και δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε 3 προφίλ. Μένει να δούμε τι από αυτά θα επιβεβαιωθεί (ή θα διαρρεύσει).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*