Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αλλάζει ώρα και μέρα για το E3 2017 Media Briefing

*
Είχαμε συνηθίσει εδώ και χρόνια την Microsoft να «ανοίγει» την εκάστοτε έκθεση E3 με την Press Conference της. Η συνηθισμένη ημέρα και ώρα ήταν πάντα πρωινή για την Δευτέρα της «εβδομάδας Ε3», ωστόσο από φέτος μάλλον θα έχουμε νέα δεδομένα. Όπως ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία, το E3 2017 Briefing για τα του Xbox μεταφέρεται για την Κυριακή στις 14.00 τοπική ώρα Los Angeles. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το streaming της παρουσίασης θα ξεκινήσει τα πρώτα λεπτά της Δευτέρας 12 Ιουνίου (00.00, δηλαδή) για τη χώρα μας.



Η πρώτη εικασία είναι πως μετά την παρουσίαση θα υπάρξει χώρος για hands on εμπειρία με το Project Scorpio και τα games που θα ανακοινωθούν, οπότε χρειάζεται και οι δημοσιογράφοι να έχουν το πρόγραμμά τους για τη συνέχεια σχετικά άδειο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το τρέξιμο της Δευτέρας, όπου η μια συνέντευξη Τύπου διαδέχεται την άλλη. Προς το παρόν κρατάμε αυτήν την ημερομηνία και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε προς την Ε3 2017. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*