Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft διακόπτει την παραγωγή Xbox One X και Xbox One S All-Digital Edition

*
Η Microsoft επιβεβαίωσε πως διακόπτει οριστικά την παραγωγή των Xbox One X και Xbox One S All-Digital Edition, μπαίνοντας στην εποχή του Xbox Series X. Μιλώντας στην ιστοσελίδα Verge, εκπρόσωπος της αμερικανικής εταιρείας σημείωσε πως μόνο το Xbox One S θα συνεχίσει να παράγεται από τα εργοστάσια και να πωλείται παγκοσμίως, οπότε φαίνεται πως μέχρι και το τέλος ζωής τους, οι άλλες δύο εκδόσεις θα πορευτούν με το στοκ που υπάρχει ήδη στα καταστήματα. Η εξέλιξη αυτή είναι λογική, μιας και η αμερικανική εταιρεία θεωρεί πως οι περισσότεροι που δεν έχουν αγοράσει μέχρι και σήμερα κονσόλα, θα πορευτούν προς τη νέα γενιά. Και ίσως η προσέγγιση που θα έχει με το Lockhart να κάνει την παραπάνω απόφαση πιο θελκτική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*