Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft παρουσίασε το AR game Minecraft Earth για πρώτη φορά στο Apple WWDC

*
Η Microsoft παρουσίασε στο πλαίσιο του WWDC της Apple το Minecraft Earth, έναν τίτλο επαυξημένης πραγματικότητας (AR) λίγο πριν την κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης αυτό το καλοκαίρι για Android και iOS. To Minecraft Earth ακολουθεί την λογική του Pokemon Go για την δημιουργία του κόσμου του, με την διαφορά ότι αντί να συλλέγουμε τερατάκια χρησιμοποιούμε ως καμβά το περιβάλλον μας για να χτίσουμε τις δημιουργίες μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την παρουσίαση μέσα από το επίσημο site της Apple πατώντας πάνω πάνω στο βίντεο της παρουσίασης και αν πάτε στο σημείο 2:01:00.




Στην 4λεπτη παρουσίαση που έγινε, είδαμε πως ζωντανεύει ο κόσμος του Minecraft μέσα από την κάμερα και την οθόνη του κινητού στα μάτια μας, μέσα στον ίδιο τον χώρο που βρισκόμαστε, μάλιστα για τις συσκευές iOS διατίθεται αποκλειστική λειτουργία που μπορεί να φέρει το περιβάλλον του παιχνιδιού σε πραγματικές διαστάσεις.

Η δοκιμαστική έκδοση του Minecraft Earth αναμένεται να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι για Android και iOS και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας στο εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*