Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Naughty Dog ξεκαθαρίζει τα του The Last Of Us 2

Μετά τις αναφορές προς το The Last Of Us 2 που “ξέφυγαν” από ανθρώπους της Naughty Dog, ο Neil Druckmann αποφάσισε να μιλήσει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μιλώντας στο Official PlayStation Magazine ανέφερε πως υπάρχουν ιδέες και prototypes για ένα The Last Of Us 2, κάτι που όμως συμβαίνει με πολλούς τίτλους του studio. Χαρακτηριστικά αναφέρει πως πριν προχωρήσουν στο Uncharted 4 υπήρξαν πλάνα ακόμα και για κάποιο sci-fi game, αλλά για την ώρα δεν έχουν προχωρήσει παρακάτω. Όπως άλλωστε και με ό,τι υπάρχει για το The Last Of Us 2. Οπότε επί της ουσίας το The Last Of Us 2 είναι πάντα μια πιθανότητα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό αυτή τη στιγμή και δεν ξέρουμε πότε θα υπάρξει. Και μέχρι να “ξεμπερδέψουν” με το Uncharted 4 μάλλον δεν έχει νόημα να περιμένουμε κάτι.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • pankar94
    • Βιαζόμαστε γιατί θέλουμε παιχνίδια.Ειδικα η σονυ έχει μείνει πίσω στα αποκλειστικά.Για μένα το tlou είναι ο λόγος που θα αγοραζα ps4.Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει κάτι το τρανταχτό εκτός από το uncharted.Πάντως πριν το 2018 δεν το κόβω να έρχεται.

    • GamingFun
    • Λογική η κίνηση μου φαίνεται. Πρέπει πρώτα να τελειώσουν με το ένα διαμάντι και μετά να καταπιαστούν με όλη τους τη δύναμη με το επόμενο αριστούργημα (αφού γεμίσουν τις μπαταρίες τους).

*