Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Naughty Dog προσλαμβάνει για το πρώτο της standalone multiplayer game

*
Φαίνεται πως η Naughty Dog αρχίζει να οργανώνει την ομάδα της για το πρώτο standalone multiplayer game που θα δώσει στην αγορά. Σύμφωνα με τις αγγελίες που έχουν εμφανιστεί στο site της εδώ και μερικές ώρες, η γνωστή ομάδα ανάπτυξης αναζητεί gameplay scripter και level designer για τη νεότερη περιπέτειά της που θα ανήκει στον κόσμο των multiplayer games. «Ψάχνουμε άτομα για να φέρουμε την ίδια φιλοδοξία και την ίδια ποιότητα που έχουμε συνηθίσει τους gamers σε αυτό το μοναδικό project. Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι που θα απολαύσουν εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο», σημειώνεται χαρακτηριστικά. Μένει πλέον να δούμε τι ακριβώς ετοιμάζει το studio για τα επόμενα βήματά του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*