Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ανακοίνωσε μείωση τιμής για το Nintendo 2DS

Η τιμή του Nintendo 2DS διαμορφώνεται από τα $129.99 στα $99.99, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρία. Ακόμα και με τη νέα τιμή, η φορητή κονσόλα θα εξακολουθεί να περιλαμβάνει την ψηφιακή έκδοση του Mario Kart 7. Η Nintendo υπογράμμισε επίσης και ορισμένα από τα επερχόμενα games για το Nintendo 3DS, όπως το Little Battlers eXperience (21 Αυγούστου), καθώς και τα Animal Crossing: Happy Home Designer, Chibi-Robo! Zip Lash, Pokemon Super Mystery Dungeon, The Legend of Zelda: Tri Force Heroes και Yo-kai Watch, τα οποία και αναμένονται πριν από το τέλος του 2015.



Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ώρα δεν μπορούμε να έχουμε σαφή εικόνα για το πώς θα διαμορφωθεί η τιμή της κονσόλας στη χώρα μας, ύστερα από την παραπάνω ανακοίνωση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23.39
Η επίσημη αντιπροσωπεία της Nintendo στην Ελλάδα, η Nortec Multimedia, μας ενημέρωσε πως η εν λόγω ενέργεια δεν θα έχει κάποιο αντίκτυπο στην τιμή που πωλείται το Nintendo 2DS στην ελληνική αγορά.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*