Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ανακοίνωσε το New 2DS XL

*
Με το Switch να διανύει τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του, δύσκολα θα πέρναγε από το μυαλό κάποιου ότι η Nintendo προετοιμάζει το λανσάρισμα νέου μοντέλου κονσόλας. Και όμως, δίχως προηγούμενη ειδοποίηση, έτσι ξαφνικά, τα ξημερώματα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε το New 2DS XL. Αυτό θα λανσαριστεί στις 28 Ιουλίου, την ίδια ημέρα με τα Miitopia και Hey!Pikmin και η τιμή του θα είναι $150. Αρχικά θα διατεθεί σε διχρωμία, μαύρου και τιρκουάζ, θα είναι αναδιπλούμενο, με βάρος 260 γραμμάρια, θα παίζει όλα τα παιχνίδια του 3DS (περιλαμβανομένων όσων έπαιζαν αποκλειστικά στο New 3DS) και οι οθόνες του θα έχουν ίδιο μέγεθος με αυτές του New 3DS XL (4,88 ίντσες η πανω, 4,18 ίντσες η κάτω). Επιπλέον, θα υπάρχει ενσωματωμένος NFC reader, τόσο για amiibo φιγούρες, όσο και για κάρτες.



Εκτός από την κονσόλα, το πακέτο θα περιλαμβάνει ένα stylus, μία κάρτα μνήμης microSDHC 4GB, 6 κάρτες AR, το εγχειρίδιο οδηγιών και φορτιστή.


 
Όσο για την Ιαπωνική αγορά, θα υπάρχει διαφορετικός συνδυασμός χρωμάτων
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*