Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ανακοίνωσε το Ring Fit Adventure και το Ring-Con (trailer)

*
Η έκπληξη που επεφύλασσε η Nintendo για τους κατόχους Nintendo Switch με εκείνο το μυστηριώδες κυκλικό χειριστήριο αποκαλύφθηκε: υποδεχτείτε το Ring-Con και το Ring Fit Adventure. Το Ring Fit Adventure είναι ένα νέο RPG game που σας βάζει στο σώμα ενός ήρωα και σας καλεί να αντιμετωπίσετε όλους τους εχθρούς με κινήσεις που μπορείτε να κάνετε με το ειδικά σχεδιασμένο νέο χειριστήριο, το Ring-Con. Στόχος του τίτλου είναι να γυμνάσει τον παίκτη και όπως σημειώθηκε εύστοχα, θυμίζει ένα συνδυασμό Wii Fit και Final Fantasy.

Το παιχνίδι και το περιφερειακό θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο σε ένα κουτί που θα περιλαμβάνει τρία τμήματα. Το πρώτο είναι το παιχνίδι και τα άλλα δύο τα τμήματα του περιφερειακού: το ευλύγιστο δαχτυλίδι και ένα band αντίστασης. Οι εντολές κινήσεων δίνονται με τις σχετικές κινήσεις στο σώμα και τα χέρια.




Για όσους ενδιαφέρονται, πέραν της κλασικής RPG ιστορίας θα υπάρχουν και mini-games για προπόνηση. Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που εμφανίστηκε, αναφέρει πως ο τίτλος περιλαμβάνει ένα quite mode (για όσους δεν θέλουν να χοροπηδούν στο διαμέρισμά τους).

Το Ring Fit Adventure θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου για το Nintendo Switch και το πακέτο αγοράς θα κοστίζει 80 δολάρια/ευρώ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*