Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo απαντάει στο θέμα περί πιθανής κυκλοφορίας κονσόλας επόμενης γενιάς

*
Στις 26 Ιουνίου 2020, οι μέτοχοι της Nintendo έκαναν σύσκεψη και δήλωσαν πως η παραγωγή του Switch, αν και ελαττώθηκε λόγω του Covid-19, θα επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς σύντομα. Σήμερα, δημοσιέυτηκε το επίσημο δελτίο τύπου και μια από τις ερωτήσεις που ειπώθηκε ήταν αν η Nintendo σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια κονσόλα επόμενης γενιάς. Σε αυτή απάντησαν ο πρόεδρος Shuntaro Furukawa και ένας από τους Senior Executive Officers Ko Shiota.

Τι απάντησε ο Shuntaro Furukawa: "Η τωρινή μας κονσόλα, το Nintendo Switch, κυκλοφορεί εδώ και 4 χρόνια αλλά η φήμη του συνεχώς αυξάνεται. Πιστεύουμε πως υπάρχουν 2 λόγοι που συμβαίνει αυτό. Πρώτον, έχουμε 2 hardware με διαφορετικά χαρακτηριστικά, το Nintendo Switch και το Nintendo Switch Lite. Ο άλλος λόγος είναι το γεγονός ότι έχουμε μόνο το Switch σαν πλατφόρμα, όποτε σπαταλάμε τους πόρους της εταιρίας για να φτιάχνουμε software για αυτό. Θέλουμε να επεκτείνουμε τον κύκλο ζωής του Nintendo Switch όσο περισσότερο μπορούμε".


Tι δήλωσε ο Ko Shiota: "Οι κονσόλες μας είναι βασισμένες στο πως θα φτιάξουμε διασκεδαστικό software για τους πελάτες μας παρά τα high specs. Με το Nintendo Switch μπορούμε να παίξουμε και στην τηλεόραση αλλά και στην οθόνη της κονσόλας, οπότε συγκριτικά με τις άλλες, οι πελάτες αποκτούν περισσότερες ευκαιρίες για να παίξουν. Νέοι τρόποι για τις παιχνιδομηχανές να αλληλεπιδρούν με την καθημερινή ζωή των καταναλωτών έχουν ανακαλυφθεί λόγω του Nintendo Switch. Το βλέπουμε συνέχεια στα social media, με τους πελάτες να μοιράζονται video με τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους να παίζουν όλοι μαζί.Με αυτό τον τρόπο καταλαβαίνουμε την αξία της κονσόλας μας. Θα το κρατήσουμε στο μυαλό μας καθώς σκεφτόμαστε το πως θα αναπτύξουμε τις κονσόλες μας στο μέλλον".



Το Famitsu, μια από τις εταιρίες που γνωρίζουν για τα meetings αυτά αναφέρει πως συνέχεια γίνονται ερωτήσεις πέρι κονσολών επόμενης γενιάς, αλλά σπάνια η εταιρία δίνει απαντήσεις καθώς δεν μπορύν να βγάλουν στην φόρα τίποτα και για αυτό υπάρχουν αυτές οι ανακριβείς απαντήσεις. Επιπλέον, το Famitsu υποστηρίζει πως η ανακοίνωση για επόμενης γενιάς κονσόλα δεν θα γίνει σύντομα αλλά είναι ενδιαφέρον να φανταστούμε τι θα κάνει η Nintendo για την επόμενη της κονσόλα σύμφωνα με τις απαντήσεις της.

Τέλος, η Nintendo δεν απέκλεισε την κυκλοφορία ενός "Switch pro" καθώς η έκδοση αυτή είναι θεωρητικά "η ίδια πλατφόρμα". Επιπλέον, σε μια συνέντευξη στο Games Industry, ο Serkan Toto είπε τον Ιανουάριο του 2020 πως δεν έχει αμφιμβολίες ότι το Switch Pro θα κάνει την κυκλοφορία του αυτόν το χρόνο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Nintendo Switch
    • 12+ pegi 12+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.nintendo.com/switch FOLLOWERS 25 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*