Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo αφαίρεσε ιστοσελίδες για τίτλους παλαιότερων συστημάτων της

*
Τώρα που το Switch έχει εδραιωθεί για τα καλά στην αγορά, ήρθε η ώρα για τη Nintendo να αποχαιρετίσει ένα κομμάτι από το παρελθόν της. Έπειτα από το κλείσιμο του Wii Shop Channel, η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις ιστοσελίδες των προηγούμενων συστημάτων της. Έτσι λοιπόν η Nintendo δεν παρέχει πλέον πληροφορίες για Wii, WiiWare, DS και DSiWare τίτλους. Όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Nintendo θα βρουν πληροφορίες μόνο για Switch και την οικογένεια προϊόντων 3DS. Απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει το γεγονός οτι έχει αφαιρεθεί ακόμα και το αντίστοιχο τμήμα για το Wii U παρόλο που είναι η αμέσως προηγούμενη οικιακή κονσόλα. Όπως φαίνεται, η Nintendo αποφάσισε πως είναι καιρός να φροντίσει μόνο για το παρόν και το μέλλον της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*