Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo προσθέτει τα User IDs στην πλατφόρμα της

*
To online σύστημα της Nintendo δεν προσφέρει σίγουρα τις ευκολίες που βλέπουμε στις αντίστοιχες πλατφόρμες της Microsoft και της Sony, ωστόσο η ιαπωνική εταιρεία προσπαθεί να προχωράει συνεχώς σε βελτιώσεις. Έτσι, ενσωμάτωσε το User ID στους λογαριασμούς των χρηστών. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό θα λειτουργεί σαν τα Gamertags της Microsoft και για να ορίσετε το δικό σας, δεν έχετε παρά να εισέλθετε στο λογαριασμό που διατηρείτε στην online πλατφόρμα της ιαπωνικής εταιρείας μέσω του επίσημου site.



Μένει να δούμε τι αλλαγές θα φέρει αυτή η απόφαση και πόσο χρήσιμο θα φανεί στους παίκτες και ιδιαίτερα στους καταναλωτές που θα αγοράσουν το Nintendo Switch από τις 3 Μαρτίου κι έπειτα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*