Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nvidia προχωράει στην μεταφορά πολλών παλαιών παιχνιδιών στην τεχνολογία RTX

*
Η Nvidia έχει προχωρήσει στην διαδικασία πρόσληψης παραγωγού για το στούντιο Lightspeed, ώστε να εργαστεί πάνω σε ένα πρόγραμμα remastering παιχνιδιών με στόχο την προσθήκη υποστήριξης για την τεχνολογία RTX σε διάφορους κλασσικούς τίτλους. Το στούντιο Lightspeed είναι υπεύθυνο για την μεταφορά του Quake II στην RTX τεχνολογία αλλά και για την μεταφορά διαφόρων γνωστών παιχνιδιών στην πλατφόρμα Android για τις συσκευές Shield της Nvidia όπως το Half Life 2 αλλά και το Super Mario Galaxy για την αγορά της Κίνας.

Στόχος της Nvidia είναι να αρχίσει να εμπλουτίζει ακόμα πιο συχνά παλαιά παιχνίδια με την τεχνολογία της, με στόχο να μπορέσει να προωθήσει τις νέες της κάρτες γραφικών σε μεγαλύτερο κοινό. Φυσικά για να το πετύχει αυτό απαιτείται μόνο ταχύτητα στην παραγωγή παιχνιδιών, αλλά και η επιλογή των σωστών τίτλων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*