Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η People Can Fly εξαγόρασε την Phosphor Games

*
Λίγο μετά την κυκλοφορία του Outriders, η People Can Fly ανακοίνωσε πως εξαγόρασε την Phosphor Games. Η ομάδα ιδρύθηκε το 2009 και ασχολήθηκε με πιο «σκοτεινά» games όπως το The Brookhaven Experiment. Η νέα της ονομασία θα είναι People Can Fly Chicago και θα είναι το τρίτο studio της People Can Fly εντός ΗΠΑ. Η γνωστή ομάδα έχει ακόμη γραφεία σε άλλες περιοχές του πλανήτη και συγκεκριμένα σε Rzeszów, Łódź, Νέα Υόρκη, Newcastle και Μόντρεαλ. Ο CEO της People Can Fly, Justin Corcoran, σημείωσε πως αυτή η εξαγορά είναι ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρεία και πως στόχος της είναι να τη μετατρέψει σε ένα ακόμη ΑΑΑ studio και να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά της Βόρειας Αμερικής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*