Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Raven Software εργάζεται σε αναβαθμίσεις για το Call of Duty: Warzone στις νέες κονσόλες

*
Ευχάριστα νέα έρχονται για τους fans του Call of Duty: Warzone και τις εκδόσεις του για PlayStation 5, Xbox One X και Xbox One S, καθώς σύμφωνα με την Raven Software, το παιχνίδι θα λάβει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις για να αφήσει πίσω του το backwards compatibility.

Η ανακοίνωση σχετικά με τα νέα του παιχνιδιού ήρθε από τον associate studio creative director, Amos Hodge που επιβεβαίωσε στο Charlie Intel πως η Raven Software εργάζεται για την πλήρη αναβάθμιση του παιχνιδιού στις νέες κονσόλες, που θα έρθει σταδιακά μέσα από διάφορα patches στο μέλλον.

Για την ώρα οι κάτοχοι του Xbox Series X έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν το παιχνίδι με υποστήριξη για 120 frames per second, χωρίς ωστόσο αυτό να μπορεί να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες της κονσόλας. Φυσικά για να καταφέρει η Raven να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στο παιχνίδι, όπως αποκάλυψε ο Hodge η εταιρεία έχει ένα ειδικό team που ασχολείται πάνω στην engine tech του παιχνιδιού για μελλοντικές αναβαθμίσεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*