Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Respawn Entertainment ετοιμάζει νέο Star Wars game

Η Respawn Entertainment, ο developer που βρίσκεται πίσω από το Titanfall, εργάζεται πάνω σε ένα νέο Star Wars video game, όπως ανακοίνωσε το στούντιο. Ο Stig Asmussen, ο game director του God of War, περιγράφει το νέο project ως ένα "third-person action/adventure game” και αποτελεί μέρος της συμφωνίας μεταξύ του publisher Electronic Arts με τη Lucasfilm για την παραγωγή τίτλων με βάση το Star Wars franchise. Το στούντιο υποσχέθηκε ότι θα δείξει τον απαραίτητο σεβασμό στην κληρονομία του Star Wars, πράγμα που σημαίνει ότι οι fans θα πρέπει να αναμένουν υψηλό επίπεδο ποιότητας -που καθιερώθηκε για πρώτη φορά με το Titanfall- με καινοτόμους μηχανισμούς.



Η Respawn αποτελεί πλέον μία από τις ομάδες που αναπτύσσουν Star Wars video games για λογαριασμό της ΕΑ, όπως είναι οι Visceral Games, DICE, Capital Games, BioWare και Motive. Σε ανακοίνωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΑ, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας Patrick Söderlund σημείωσε ότι πρόκειται να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα games των Visceral και Motive σύντομα. «Κατά τα τελευταία χρόνια, είχα την ευκαιρία να περάσω πολύ χρόνο με τον Vince Zampella και την ομάδα του», πρόσθεσε ο Söderlund. «Η εμμονής τους για τη δημιουργία εκπληκτικών video games βοήθησε στην ανάπτυξη του Titanfall ένα από τα πιο επιτυχημένα λανσαρίσματα νέων παιχνιδιών αυτής της γενιάς. Και τώρα, με μια νέα ομάδα με επικεφαλής τον Stig Asmussen, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι μπορούν να κάνουν όταν συνδυάζεται η μεγάλη προσοχή στο gameplay με τη δύναμη του Star Wars», ανέφερε κλείνοντας. Η λογική λέει ότι στην επερχόμενη Ε3 θα μάθουμε περισσότερα για το νέο Star Wars game. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*