Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony Group Corporation επενδύει $200 εκ. επιπλέον στην Epic Games

*
Σαν να μην αρκούσε η ήδη εξαιρετική επαγγελματική σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο κολοσσοί του χώρου, Epic Games και Sony Group Corporation, η τελευταία επέκτεινε την συνεργασία επενδύοντας $200 εκατομμύρια στην πρώτη. Όπως τονίζει και η ίδια η εταιρεία, η επένδυση στηρίζεται σε αυτή ακριβώς την εξαιρετική σχέση, καθώς και στους κοινούς στόχους και τις φιλοδοξίες των δύο εταιρειών, όσον αφορά την τεχνολογική τους εξέλιξη και την ψυχαγωγία των καταναλωτών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony Group Corporation δηλώνει την εμπιστοσύνη της στην Epic Games, καθώς τον Ιούλιο του 2020 επένδυσε $250 εκατομμύρια ακόμα. Τόσο η συμβολή της Sony, όσο και των πολλαπλών επενδυτών της Epic Games, βοηθούν στην ταχύτερη ανάπτυξη της πλατφόρμα του Epic Games Store και της υποστήριξης των κορυφαίων τίτλων της εταιρείας, όπως τα Fortnite, Rocket League και Fall Guys, ενώ ο ίδιος ο chairman και CEO της Sony Group Corporation, Kenichiro Yoshida επευφήμησε την επαναστατική πορεία της δημιουργού εταιρείας της Unreal Engine στη βιομηχανία, αιτιολογώντας ταυτόχρονα και την επιλογή της Sony να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*