Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony γιορτάζει τα 10 χρόνια Uncharted

*
Στις 19 Νοεμβρίου η σειρά Uncharted έκλεισε τα δέκα της χρόνια. Η γνωστή σειρά αποτελεί, εάν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα μεγαλύτερα franchises του PlayStation, βοηθώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της εταιρείας στην παρούσα, αλλά και στην προηγούμενη γενιά κονσολών. Για να το γιορτάσει η Sony, για τις επόμενες ώρες δίνει μερικά δωράκια. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι αύριο 21 Νοεμβρίου μπορείτε να αποκτήσετε ένα δωρεάν PS4 theme και ένα profile avatar, ενώ μέχρι τη λήξη του εορτασμού θα διατεθούν -επίσης- δωρεάν και άλλα themes και avatars της σειράς.



Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε ένα Uncharted 10th Anniversary character skin bundle για να το χρησιμοποιήσετε στο multiplayer mode του τίτλου, ενώ το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο game από τώρα έως και τις 19 Δεκεμβρίου. Τέλος, θα μπορείτε να αγοράσετε στη μισή τιμή όλα τα Uncharted 4 Points και Relics, ενώ στις 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα event με μια ιστορική αναδρομή της σειράς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*