Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony επιβεβαιώνει το λουκέτο στα online stores των PS3, PSP και PS Vita

*
Μέσω email που στέλνει η Sony σε όλους τους χρήστες του PlayStation Store, επιβεβαιώνεται το κλείσιμο των online stores των PS3, PSP και PS Vita. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει:

Κλείνουμε το PlayStation™Store στο PlayStation®3 στις 2 Ιουλίου 2021 και στο PlayStation®Vita στις 27 Αυγούστου 2021. Επιπλέον, οι δυνατότητες αγορών που είχαν απομείνει για το PSP™ (PlayStation®Portable) θα αποσυρθούν επίσης στις 2 Ιουλίου 2021. Μετά από πολλή σκέψη, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτές τις αλλαγές σε μια προσπάθεια να εστιάσουμε τους πόρους μας για το PlayStation Store στα PlayStation®4 και PlayStation®5, κάτι που θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε την εμπειρία των πελατών μας ακόμα περισσότερο. Σ’ ευχαριστούμε για την υποστήριξή σου σε αυτές τις πλατφόρμες όλα αυτά τα χρόνια.


Τι σημαίνει αυτό για εσένα;
- Δεν θα μπορείς πλέον να αγοράσεις ψηφιακό περιεχόμενο PS3, PS Vita και PSP, είτε παιχνίδια είτε βίντεο περιεχόμενο.

- Επίσης δεν θα μπορείς πλέον να κάνεις αγορές εντός παιχνιδιού σε παιχνίδια για PS3, PS Vita και PSP.

- Αν και το κατάστημα του PSP είχε κλείσει πιο πριν, το 2016, οι δυνατότητες αγορών που είχαν απομείνει για το PSP (π.χ. αγορές εντός παιχνιδιού) πλέον θα αποσυρθούν πλήρως.

Τι γίνεται με το περιεχόμενο που έχεις ήδη στην κατοχή σου;
• Θα μπορείς ακόμα να κάνεις λήψη περιεχομένου από PS3, PS Vita και PSP που έχεις στην κατοχή σου, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών και βίντεο περιεχομένου.

• Μπορείς να κάνεις λήψη του περιεχομένου που έχεις στην κατοχή σου στα PS3, PS Vita, ή PSP μπαίνοντας στη Λίστα Λήψεων (Download List) στην αντίστοιχη συσκευή.

• Εάν έχεις αγοράσει ένα πακέτο, κοινό σε PS3/PS Vita, και έχεις κάνει λήψη μόνο της έκδοσης PS3 ή PS Vita, θα πρέπει να κάνεις λήψη και της άλλης έκδοσης πριν το κλείσιμο του PlayStation™Store στην αντίστοιχη συσκευή.

• Το βίντεο περιεχόμενο που έχεις στην κατοχή σου, μπορεί να μεταδοθεί σε συνεχή ροή στα PS3, PS4 ή PS5 από την εφαρμογή My Videos ή σε κινητές συσκευές από την εφαρμογή PlayStation™Video.

• Μπορείς ακόμα να κάνεις εκ νέου λήψη και να παίξεις τίτλους παιχνιδιών που έχεις αποκτήσει μέσω του PlayStation®Plus όσο παραμένεις μέλος της υπηρεσίας.

Τι γίνεται με τα κουπόνια, το ποσό στο πορτοφόλι και το περιεχόμενο που έχει αγοραστεί σε πάνω από μία πλατφόρμα;
• Θα μπορείς ακόμα να εξαργυρώσεις κουπόνια παιχνιδιών και PlayStation®Plus στα PS3, PS Vita και PSP όταν κλείσει το PlayStation™Store και οι δυνατότητες αγορών για αυτές τις συσκευές.

• Δεν θα μπορείς να εξαργυρώσεις κουπόνια PSN καρτώ στο πορτοφόλι του PSN (π.χ. δωροκάρτες) στις συσκευές PS3, PS Vita και PSP όταν κλείσει το PlayStation™Store και οι δυνατότητες αγορών για αυτές τις συσκευές.

• Το PSN ποσό στο πορτοφόλι σου θα παραμείνει στον λογαριασμό σου για το PSN, αλλά θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο για να αγοράσεις προϊόντα PS4 και PS5 στο PlayStation™Store, στο διαδίκτυο, στο PlayStation®App, ή στις κονσόλες PS4 και PS5.

• Θα μπορείς ακόμα να αγοράσεις περιεχόμενο σε πάνω από μία πλατφόρμα μέσω του PlayStation™Store στο διαδίκτυο, στο PlayStation®App ή στις κονσόλες PS4 και PS5, και να έχεις πρόσβαση στην έκδοση PS4 και στις εκδόσεις PS3/PS Vita/PSP.



Επιπλέον, από τις 28 Ιουνίου του 2021*, οι χρήστες του PlayStation Vita δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία μηνυμάτων. Αν και η αποστολή μηνυμάτων στο PS Vita δεν θα υπάρχει πια, τα μηνύματά σας θα είναι ακόμα διαθέσιμα σ’ εσάς από τη σχετική υπηρεσία στις κονσόλες PS5 και PS4 και από κινητές συσκευές μέσω του PS App.

*Ο τερματισμός της υπηρεσίας θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου 2021, αλλά η πραγματική ημερομηνία τερματισμού μπορεί να διαφέρει ανά περιοχή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*