Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony θα κυκλοφορήσει indie games σε PC και Switch

*
Μπορεί να υπάρχουν πολλά που χωρίζουν τις μεγάλες εταιρείες του gaming, όμως πάντοτε υπάρχουν ευκαιρίες για συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα, η ίδρυση της εταιρείας Unties από τη Sony ερμηνεύεται ως μια κίνηση που θα βοηθήση προς την κατεύθυνση γεφύρωσης των όποιων διαφορών. Ο λόγος είναι οτι, μέσω της Unties, η Sony θα κυκλοφορήσει indie games όχι μόνο για τις δικές της πλατφόρμες αλλά, μεταξύ άλλων, και για το Nintendo Switch. To ξεκίνημα θα πραγματοποιηθεί με το Tiny Metal, ένα full-scale strategy simulation game της Area 35, που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 21 Νοεμβρίου. on November 21st. Σειρά θα πάρουν το 3D action παιχνίδι Last Standard και το tank-based battler Merkava Avalanche που θα διατεθούν για PC. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι μέσω της Unties οι κάτοχοι οποιασδήποτε πλατφόρμας θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες να απολαύσουν ποιοτικούς τίτλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*