Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony καθοδηγεί τη συμφωνία με τη Microsoft

*
Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς ήταν η συνεργασία ανάμεσα σε Sony και Microsoft. Με την υπογραφή ενός μνημονίου οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να μοιραστούν τεχνολογία και τεχνογνωσία που σχετίζεται κυρίως με θέματα cloud-based streaming. Ναι μεν τα παραπάνω βρήκαν προ εκπλήξεων τους εργαζόμενους του PlayStation, όμως πρόκειται για κάτι που θα οφελήσει και τους δύο κολοσσούς της gaming βιομηχανία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Satya Nadella, CEO της Microsoft δήλωσε πως η συνεργασία καθοδηγείται από τη Sony. Η εμπιστοσύνη που δείχνει η ιαπωνική εταιρεία προς τη Microsoft είναι πως η δεύτερη διαθέτει το κατάλληλο επιχειρηματικό μοντέλο στους τομείς που υπάρχει συνεργασία και η εταιρεία του Redmond εξαρτάται από την επιτυχία της Sony.


Οπότε θα κάνουμε το καλύτερο για αυτούς, είτε πρόκειται για το cloud είτε για το A.I. είτε για οτιδήποτε άλλο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία όσον αφορά την δημιουργία των δικών τους IP's, είπε στη συνέχεια ο Nadella, για να κλείσει σημειώνοντας οτι πέρα από το gaming έχουν και άλλα assets, όπως ενδιαφέρουσες συσκευές και silicon (chip) businesses, που θα μπορούσαν να δέσουν με όσα κάνουμε με το Azure.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Να ειμαστε ειλικρινεις συνεργασια ειναι μια αλλη εννοια.Εδω εχουμε απλα παραδοχη της ανωτεροτητας της μικροσοφτ απο την σονυ.Λαικα που λενε δεν το εχω το συγκεκριμενο θεμα και στηριζομαι στις δυνατοτητες της μικροσοφτ.Αλλο συνεργασια αλλο υποταγη.Συνεργασια εχουμε αναμεσα σε δυο ισα μεγεθη.Εδω ειναι δεν μπορω,αρα στηριζομαι στην μικροσοφτ

      • sdragon
      • Δηλαδή διαβάζοντας το άρθρο αυτό συμπέρανες; Για να ξέρω μήπως διάβασα κάτι άλλο. Πάντως είναι πολύ παράξενη αυτή η ιστορία και δεν ξέρω που θα καταλήξει.

        • Volga
        • αυτό που γράφει ο Bill είναι. ξέχνα λίγο το θέμα του gaming στο οποίο η Sony είναι πιο δημιουργική και δες το μεγαλο πλάνο. για να κάνει όλα αυτά που θέλει η Sony πρέπει να στηριχτεί σε ένα σύστημα το οποίο θα πληρώνει Αδρά.

        • sdragon
        • Συγγνώμη αλλά δεν υπάρχει όρος υποταγή, και δεν πρέπει να ξεστομίζεται έτσι απλά. Γιατί ναι μεν η Sony δεν έχει τις υποδομές για να το κάνει αυτό αλλά και η Microsoft έχει μεγάλο πρόβλημα από τη μεριά της. Άσχετα με ό,τι ξέρω από εσωτερικές πηγές, ναι μεν η Microsoft θα πάρει αρκετά λεφτά από τη χρήση των δομών της αλλά έχει και τη σιγουριά του software της Sony. Και στο μη gaming περιεχόμενο. Άνετα θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και σε άλλους τομείς τη streaming υπηρεσία.

    • paulgouv
    • Αμοιβαία κερδισμένοι και οι 2 απο τη συνεργασία.Σονυ γλεντάει την έτοιμη τεχνογνωσία , Μικροσοφτ καμαρώνει οτι το δικό της cloud service επέλεξαν να τρέχουν τα καλύτερα gaming IP.Αλλο το φτωχό PsNow άλλο το υπερδύναμο Azure , αλλο να προωθείς πάλι gears5 άλλο να τρέχεις last of us pt2..Γενικά καλή φάση το cloud που θα γίνει mainstream εδώ σε 5χρόνια,αλλά για μένα σαν τις single player story driven εμπειρίες δεν εχει!!!

      P.S.μπηκα να διαβάσω στο fortune ολη τη συνετευξη του CEO και τελειώνοντας λέει οτι δεν παιζει games και το αγαπημένο του είναι ενα κρίκετ...ΘΛΙΠΣΗ :p

*