Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Supermassive Games αποκάλυψε τα πέντε επόμενα παιχνίδια της σειράς The Dark Pictures

*
Η Supermassive Games θα συνεχίσει να επενδύει πολλά στη σειρά The Dark Pictures και έτσι αποκάλυψε τα πέντε επόμενα παιχνίδια της σειράς. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μέσα από καταχώρηση των σχετικών ονομασιών και λογοτύπων που αποκαλύπτουν πολλά για το μέλλον της σειράς, αλλά και το ότι η ίδια η Bandai Namco στηρίζει αρκετά το project. Έτσι λοιπόν, τα ονόματα των επόμενων πέντε παιχνιδιών για το franchise θα είναι “The Dark Pictures: The Craven Man“, “The Dark Pictures Presents: O Death“, “The Dark Pictures: Directive 8020“, “The Dark Pictures: Intercession“ και “The Dark Pictures: Winterfold“.



Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει τρία μέρη στη σειρά, τα The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (Αύγουστος 2019), The Dark Pictures Anthology: Little Hope (Οκτώβριος 2020) και The Dark Pictures Anthology: House of Ashes (Οκτώβριος 2021). Το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me έχει ανακοινωθεί για κυκλοφορία μέσα στο 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*