Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Take-Two προασπίζεται τα microtransactions στο NBA 2K

*
Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο GameInformer, ο CEO της Take-Two Strauss Zelnick, κλήθηκε να πάρει θέση για το φλέγον ζήτημα των microtransactions στα παιχνίδια γενικότερα και στο NBA 2K ειδικότερα. Όπως θα περίμενε κανείς από ένα άτομο του βεληνεκούς και των συμφερόντων του Zelnick, προέβη κατά γενική ομολογία σε δηλώσεις “ουδέτερου pH”, όμως δεν άφησε τα πάντα ασχολίαστα. Ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο γεγονός ότι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τα σχόλια της κοινότητας του παιχνιδιού και φροντίζουν να διασφαλίζουν τον ιδανικότερο λόγο ποσότητας/ποιότητας στο προσφερόμενο τελικό προϊόν, εξέθεσε με το γάντι την μικρή αυτή μερίδα ατόμων που σύμφωνα με τα λεγόμενα του, θέλουν τα πάντα δωρεάν ξεφεύγοντας από την σφαίρα του ρεαλιστικού.



Βέβαια αμέλησε να διευκρινίσει ότι τα παιχνίδια της σειράς NBA 2K, είναι τεράστιες παραγωγές και συνεπώς full-price τίτλοι από τους οποίους οι παίκτες απαιτούν να έχουν άπαντα τα χαρακτηριστικά τους διαθέσιμα, χωρίς κάποια πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Σε free-to-play τίτλους αυτό το μοντέλο είναι επιτρεπτό, εφόσον έχει λειτουργικό χαρακτήρα αλλά όταν πρόκειται για παιχνίδια όπως τα NBA 2K και FIFA, οι ισορροπίες και οι ανοχές αλλάζουν. Στο τέλος της ημέρας, την κατάσταση την διαμορφώνουν οι ίδιοι οι παίκτες ανάλογα με το που επιλέγουν να επενδύουν τα λεφτά τους, κάτι που έχει αρκετή βαρύτητα για να στείλει το αντίστοιχο μήνυμα στις εταιρίες που υϊοθετούν αυτές τις τακτικές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*