Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Tencent επαναφέρει τα παιχνίδια της στο Huawei AppGallery

*
Τα παιχνίδια της Tencent ξανά ανέβηκαν στο app store της Huawei έπειτα από τη διαφωνία που είχαν οι δύο κινέζικοί κολοσσοί με τους όρους συνεργασίας. Το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι η Huawei ήθελε να διατηρήσει το ποσοστό των 50% από τις πωλήσεις των παιχνιδιών της Tencent στο κατάστημα εφαρμογών της. Η Tencent αρνήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο και μάλιστα αποφάσισε αρχικά να αφαιρέσει όλα της τα παιχνίδια από το Huawei AppGallery.

Ενώ η ιστορία θυμίζει τη περσινή διαμάχη Epic vs Apple, οι δύο κινέζικες εταιρείες κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία τελικά, με την Tencent να παρέχει, για την ώρα, το μερίδιο των 50%. Η Caixin Media αναφέρει ωστόσο ότι γίνονται ακόμα διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*