Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Traveller's Tales ανακοίνωσε το LEGO Dimensions

Μπορεί το Skylanders να έκανε την αρχή και να ακολούθησαν τα Disney Infinity και amiibo, όμως πάντα υπάρχει χώρος για ακόμα έναν παίκτη. Κάπως έτσι Warner Bros. και Traveller's Tales ανακοινώνουν το LEGO Dimensions, τη δική τους πρόταση στο toys-to-life business, που κυκλοφορεί για PS3, PS4 στις 29 Σεπτεμβρίου. Όπως και στις αντίστοιχες προτάσεις που ήδη βρίσκονται στην αγορά θα υπάρχει διαθέσιμο ένα starter pack, προσφέροντας το LEGO Toy Pad (την απαραίτητη βάση για να ακουμπάτε τις φιγούρες σας και αυτές να εμφανίζονται στο παιχνίδι), το Batmobile και τρεις φιγούρες: Batman, Gandalf και Wyldstyle. Φυσικά το LEGO Toy Pad θα πρέπει πρώτα να συναρμολογηθεί από εσάς για να λειτουργήσει. Η Warner Bros. μιλά ήδη για περισσότερα πακέτα που θα κυκλοφορήσουν το 2015 μετά το αρχικό launch, μεταξύ αυτών τα Back to the Future Level Pack, LEGO Ninjago Team Pack, DC Comics Fun Packs και άλλα.



Δεν υπάρχει ακόμα κάποια τιμή για το κάθε πακέτο αλλά ούτε και κάποια πιο ουσιαστική πληροφορία για το πως ακριβώς θα λειτουργεί το όλο σύστημα. Είναι δεδομένο πως ακολουθεί την κεντρική ιδέα των ανταγωνιστών του αλλά δεν γνωρίζουμε πως η Traveller's Tales θα εκμεταλλευτεί τη φύση των LEGO. Υπάρχει πάντως trailer που μπορείτε να βρείτε παρακάτω και να αποχαιρετίσετε σιγά σιγά ότι χρήματα σας έχουν μείνει μετά από τόσα amiibo.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Deathracer2009
    • Λυπαμαι οσους εχουν μικρα παιδια και τους πρηζουν να παρουν amiibos, skylanders, disney infinity και τωρα LEGO φιγουρες. Βεβαια τωρα αρχιζουν και οι μεγαλοι να παιρνουν φιγουρες για συλλεκτικους λογους. Λογικα και τα LEGO θα ειναι ακριβα.

      Καπου το ειχα διαβασει οτι και η LEGO θα εμπαινε στο παιχνιδι με τις φιγουρες. Νομιζω καποιο παλικαρι το ειχε πει απο εδω.....

    • Scott_Pilgrim
    • Αν και δεν ασχολούμαι εδώ και χρόνια με LEGO το συγκεκριμένο όταν το είδα απλά έμεινα μ@λ@κ@ς. Δεν θα πάει για day one μιας και η τιμή του θα είναι πολύ πάνω, αλλά σίγουρα θα το αγοράσω κάποια στιγμή. Επίσης θα βγει και για τις υπόλοιπες κονσόλες εκτός WiiU νομίζω.

*