Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft απολογείται για το Just Dance Kids mode

*
Μετά από παράπονα γονιών, ότι ο γιός τους λάβαινε συνεχώς μηνύματα να εγγραφεί στην υπηρεσία streaming του Just Dance 2019, ενώ έπαιζε στο Kids Mode, η Ubisoft απολογήθηκε και υποσχέθηκε να προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Επιλέγοντας συγκεκριμένα τραγούδια στο Kids mode, εμφανίζονταν μηνυματα για εγγραφή στη συνδρομητική υπηρεσία, παρόλο που υποτίθεται ότι στο Kids Mode αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Από πλευράς της η Ubisoft αναγνώρισε ότι το labelling του περιεχομένου και πιο συγκεκριμένα, η διαφορά μεταξύ του τι περιέχεται στις retail εκδόσεις και στο τι περιλαμβάνεται στη συνδρομητική υπηρεσία στο Just Dance Unlimited streaming service στο Just Dance Kids mode μπορεί και να μπερδέψει τους παίκτες. Εκπρόσωπος της εταιρειας δήλωσε ότι δεν υπήρχε η οποιαδήποτε πρόθεση δημιουργίας δυσάρεστων καταστάσεων για τους γονείς και η ομάδα ανάπτυξης εργάζεται για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*