Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Next Fest

*
Το Steam Next Fest της Valve έρχεται τον Ιούνιο. Πρόκειται για ένα event με livestreams και downloadable demos που θα ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 του ίδιου μήνα. Το όνομά του θυμίζει φυσικά το Steam Game Festival της Valve, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα εξελιχθεί με παρόμοιο τρόπο.

Αυτήν τη φορά οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν demos παιχνιδιών και να παρακολουθήσουν συζητήσεις σχετικά με αυτά από τους ίδιους τους developers τους μέσα από σχετικά livestreams που θα προβληθούν την εβδομάδα της E3 2021, η οποία θα διεξαχθεί φέτος ψηφιακά. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε να αποκαλυφθούν τα προγράμματα των livestreams, αλλά και ποια demos θα γίνουν διαθέσιμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*