Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve βάζει stop στη χρήση VPN από χρήστες του Steam

*
Η Valve πραγματοποιεί αλλαγές στους λογαριασμούς των χρηστών του Steam, προκειμένου να εμποδίσει όσους με πλάγιους τρόπους προσπαθούν να αγοράσουν παιχνίδια σε χαμηλότερες τιμές σε σχέση με ότι ισχύει στην περιοχή κατοικίας τους.

Πλέον το Steam απαιτεί οι χρήστες που αγοράζουν παιχνίδια από διαφορετικές χώρες, να πληρώνουν κάθε φορά με τρόπο τέτοιο που υποστηρίζεται στη συγκεκριμένη χώρα. Το marketplace θα λαμβάνει υπόψη του ποια χώρα αναφέρεται στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του χρήστη και θα παρουσιάζει τις τιμές αλλά και το απόθεμα του Steam Wallet στο συγκεκριμένο νόμισμα.


Αν κάποιος χρήστης μετακομίσει σε άλλη χώρα ή απλά μετακινηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να αλλάξει τις ρυθμίσεις χώρας στο Steam, μονάχα αν κάνει μια αγορά με τρόπο πληρωμής που υποστηρίζεται σε αυτή την τοποθεσία.

Σκοπός του μέτρου είναι να αποτρέψει τη χρήση virtual private networks μέσω των οποίων οι χρήστες προσποιούνται πως βρίσκονται σε άλλη χώρα, ώστε να πετύχουν καλύτερες τιμές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*