Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η id Software μιλάει για το μέλλον της σειράς RAGE

*
Το Rage 2 βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων από τις 14 Μαΐου 2019 και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το μέλλον της σειράς. Σε συνέντεξή του στο The Hollywood Reporter, ο director της id Software και του RAGE 2, Tim Willits, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το αν υπάρχει κάποιο μέλλον για το συγκεκριμένο franchise.

Φυσικά η απάντηση ήταν θετική με τον Tim Willits να λέει πως η αγάπη για το συγκεκριμένο franchise είναι τεράστια και είναι από τους τίτλους που δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα ανάπτυξης να δοκιμάσει ότι ακριβώς θέλει. Βέβαια πέρα από την αγάπη της ομάδας για το RAGE χρειάζεται να σημειώσει και μια καλή πορεία ο τίτλος για να δικαιολογεί την περαιτέρω ανάπτυξή και συνέχιση του franchise.


Tο RAGE 2 είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*