Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η open beta του Enlisted θα γίνει διαθέσιμη στις 8 Απριλίου (trailer)

Gaijin Entertainment και Darkflow Software, ανακοίνωσαν πως το Enlisted, από τις 8 Απριλίου θα είναι διαθέσιμο σε open beta. Το παιχνίδι, αυτήν την στιγμή είναι σε επι πληρωμή closed beta, ενώ η open beta, θα είναι διαθέσιμη, σε PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και PC.

Αυτή η νέα φάση ανάπτυξης του Enlisted, θα έρθει με ένα μεγάλο update, όπου θα περιέχει νέες αποστολές, οχήματα, και όπλα. Μέχρι στιγμής, στο παιχνίδι, υπάρχουν 2 campaigns, το “Battle of the Moscow” και το “Invasion of Normandy, ενώ με την open beta, αναμένεται να υπάρχουν συνεχώς καινούργια updates, με νέο περιεχόμενο και καινούργια campaigns. Όλες αλλαγές και οι προσθήκες, βασίζονται στις κριτικές και στα σχόλια των παικτών που συμμετείχαν στην closed beta όλο αυτό το διάστημα.


Με την κυκλοφορία της open beta, θα υπάρξουν και αρκετές βελτιώσεις στο progression system, όπως επίσης και στο battle pass του τίτλου. Τα “Founder’s Packs” με τα οποία οι παίκτες είχαν πρόσβαση στην closed beta, θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέχρι τις 8 Απριλίου, όπου και θα αφαιρεθούν από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Enlisted, και όλα τα αντικείμενα θα μείνουν αποκλειστικά σε όσους πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν την αγορά

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*