Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ αποκάλυψε νέο indie game από την Hazelight

Η EA είχε αποκαλύψει ότι θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια των Game Awards ένα νέο project. Το game αυτό αποδείχτηκε τελικά πως είναι μία νέα παραγωγή του ανεξάρτητου studio Hazelight, το οποίο και έχει επικεφαλής τον Josef Fares, σεναριογράφο και παραγωγό του Brothers: A Tale of Two Sons. Ο Peter Moore δεν έδωσε αρκετές πληροφορίες, ωστόσο συνόδευσε με την παρουσία του ένα νέο trailer που παρουσιάστηκε. Δείτε το στη συνέχεια.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και δείτε τα νέα games και τα νέα trailers που παρουσιάστηκαν στα Game Awards, στον ειδικό τομέα Game Awards 2014.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • so_what
    • Ωραιο teaser. Πραγματικα πηρα μια γευση απο το τι ετοιμαζουν. Κανεις βολτες με τρενο σε ολο το παιχνιδι και καπνιζεις...ε?

*