Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η απόλυτη συλλογή: έρχεται το 2020 το Monkey Island Anthology Box Set

*
Οι φίλοι του Monkey Island έχουν έναν ακόμη λόγο να χαίρονται, αφού η Limited Run Games ανακοίνωσε τον εορτασμό των 30 ετών της σειράς στην αγορά με το Monkey Island Anthology Box Set. Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του LRG3 Live Stream και σύμφωνα με την εικόνα που εμφανίστηκε στην παρουσίαση, αναμένουμε να περιλαμβάνονται στην ανθολογία τα The Secret of Monkey Island (και η Special Edition του), Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge Special Edition και The Curse of Monkey Island. Μπορείτε να δείτε και ένα σχετικό tweet από την Limited Run Games στη συνέχεια.



Μένει πλέον να δούμε αν αυτή θα είναι η τελική λίστα ή αν θα προστεθεί και το Escape From Monkey Island και ό,τι άλλο έχει κυκλοφορήσει στη σειρά και δεν αναφέρεται. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*