Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ευχητήρια κάρτα του Fumito Ueda και της GenDesign teaseάρει το νέο τους game

*
Ο Fumito Ueda χαίρει της εκτίμησης όλης της αγοράς και περιμένουμε πως και πως το επόμενο game του. Και φαίνεται πως η ώρα αυτή δεν θα αργήσει. Γνωρίζουμε ήδη πως εργάζεται πάνω στον επόμενο τίτλο του με το νέο του studio GenDesign, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω. Μέσω μιας ευχητήριας κάρτας που ανέβηκε στο site της ομάδας ανάπτυξης, ο Ueda και οι συνεργάτες του εύχονται ένα χαρούμενο 2021 και σε κάθε αριθμό έχουν χρησιμοποιήσει εικόνα και art από κάποια προηγούμενη παραγωγή. Ενώ στα τρία πρώτα νούμερα βλέπουμε games που ξέρουμε, στο τελευταίο υπάρχει μια εικόνα ενός χαρακτήρα που δεν έχουμε συναντήσει ξανά. Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως ο Ueda βρίσκεται σε φάση αποκάλυψης του νέου του project και προς το παρόν αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που θα ξεκινήσει αυτό το teasing. Προς το παρόν δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω, οπότε δείτε την εικόνα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.



Για όσους δεν θυμούνται, ο Ueda έφυγε από την Team Ico και τη Sony το 2011 για να φτιάξει το 2014 την GenDesign. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*