Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η μουσική βιομηχανία μηνύει το Roblox και ζητά αποζημίωση 200 εκατομμύρια δολάρια

*
To National Music Publishers’ Association μηνύει το Roblox και ζητά αποζημίωση άνω των 200 εκ. δολαρίων για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ο οργανισμός σημειώνει πως η πλατφόρμα επιτρέπει στους παίκτες να ανεβάζουν τα αγαπημένα τους κομμάτια χωρίς να εξηγεί τις όποιες παραβιάσεις γίνονται στον τομέα των δικαιωμάτων. Την ίδια στιγμή το Roblox πλουτίζει από τη δυνατότητα ανεβάσματος αυτών των κομματιών, κάτι που σημειώνει σε σχετικές δηλώσεις του ο πρόεδρος του NPMA, David Israelite. Οι καλλιτέχνες που έχουν κινηθεί κατά του Roblox είναι -μεταξύ άλλων- οι Ariana Grande, Imagine Dragons, deadmau5, Ed Sheeran και Rolling Stones, ενώ από τις δισκογραφικές στη λίστα περιλαμβάνονται οι ABKCO Music & Records, Big Machine Records και Concord Music Group. Ο Israelite τόνισε πως παρόμοιες τακτικές χρησιμοποιεί και το Twitch και πως ο οργανισμός θα κινηθεί άμεσα και προς αυτήν την κατεύθυνση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*