Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ομάδα ανάπτυξης του DC Universe Online ετοιμάζει ένα νέο Marvel MMORPG

*
Σύμφωνα με παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σε ομάδα επενδυτών, η Dimensional Ink Studios, developer του DC Universe Online, ετοιμάζει ένα νέο MMORPG βασισμένο στον κόσμο της Marvel. Η παρουσίαση δημοσιεύτηκε απο τη μητρική εταιρεία Enad Global 7 και ακολουθεί τη διαρροή concept art (2019), που παρουσίαζε σχέδια χαρακτήρων από μια προσπάθεια της Daybreak για ένα ακόμα Marvel MMO.

Σε μία από τις σελίδες της παρουσίασης αναφέρεται: "Το MMORPG που δεν έχει ανακοινωθεί είναι ένα massively multiplayer online game βασισμένο σε IP της Marvel και επικεφαλής του project είναι ο Jack Emmert, που βρισκόταν στο τιμόνι του City of Heroes και τη στιγμή αυτή στην ηγεσία της ομάδας του DC Universe Online".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*