Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η πασιέντζα της Microsoft έκλεισε 30 χρόνια

Το Solitaire, η πασιέντζα της Microsoft, κλείνει αισίως 30 χρόνια από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Ακόμα και αν έγινε διαθέσιμο στις 22 Μαΐου του 1990, το Solitaire εξακολουθεί να μετρά 35 εκατομμύρια παίκτες σε μηνιαία βάση, νούμερο που περιλαμβάνει 200 διαφορετικές αγορές, σε συνολικά 65 γλώσσες.

Τα Windows 3.0 ήταν η πρώτη διάσημη έκδοση των Windows, μετρώντας σε πωλήσεις περισσότερες από 10 εκατομμύρια κόπιες. Μέχρι τότε το ευρύ κοινό ήταν συνηθισμένο να χειρίζεται ηλεκτρονικούς υπολογιστές με text-based DOS και δεν είχε χρησιμοποιήσει ποτέ του ποντίκι. Το Solitaire ήταν ίσως το πρώτο gaming app που μάθαινε στον κόσμο πως να κάνει drag και drop παρέα με το πολύχρωμο φόντο του.


Το Solitaire ήταν απών από τα Windows με την έκδοση 8, όμως η Microsoft το επανέφερε για τα Windows 10 το 2015. Το Microsoft Solitaire Collection διαθέτει 5 διαφορετικά modes μαζί με ημερήσιες αποστολές, σύνδεση με το Xbox Live και άλλους διαγωνισμούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*