Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η υποστήριξη του Dreams θα συνεχιστεί και μετά την κυκλοφορία του PlayStation 5

*
Η Media Molecule έδωσε το «παρών» με το Dreams στην PAX Αυστραλίας παρουσιάζοντας τις δυνατότητες του νέου τίτλου της και μιλώντας και για το PlayStation 5. Το Dreams αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα του στούντιο που χτίστηκε πάνω στις γνώσεις που απέκτησε η ομάδα με τη σειρά παιχνιδιών Little Big Planet. Είναι περισσότερο ένα σύνολο εργαλείων δημιουργίας περιεχομένου και λιγότερο παιχνίδι. Σε συνέντευξή τους οι Daniel Kidney και Liam de Valmency, δημιουργός εργαλείων του παιχνιδιού και ο υπεύθυνος προγραμματισμού του Dreams αντίστοιχα, μίλησαν για το παιχνίδι, τι είναι και τι δεν είναι και τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από αυτό.

Σε ερώτηση σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει η σουίτα στο χρήστη και ποια τα όρια δημιουργίας περιεχομένου η απάντηση ήταν ότι πλέον στο σημείο που έχει φτάσει η ανάπτυξη του Dreams και μέσω της διαθέσιμης early access έκδοσης, ούτε η ίδια η Media Molecule μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Οι χρήστες εντυπωσιάζουν διαρκώς την ομάδα με καινοτομίες που ούτε οι ίδιοι είχαν σκεφτεί πως είναι δυνατόν. Αρχικά η σκέψη του split screen φαινόταν αδύνατη, όμως κάποιος το έκανε. «Είναι δύσκολο να βάλεις όρια όταν έχεις μια κοινότητα που διψάει για δημιουργικότητα και προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό της αλλά και τα όρια που της θέτεις εσύ», σημείωσαν χαρακτηριστικά.




Η κυκλοφορία του Dreams ως τίτλος Early Access είναι ασυνήθιστη για την πλατφόρμα της Sony, το PlayStation 4, ωστόσο η ομάδα έκρινε πως ήταν η σωστή κίνηση για την σουίτα τους, αφού η κοινότητα είναι αυτή που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στην πορεία και εξέλιξη του τίτλου. Δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία κυκλοφορίας και δεν υπάρχει όριο στο πότε θα σταματήσει η υποστήριξη του τίτλου και με την είδηση ότι το PlayStation 5 θα είναι συμβατό με τους τίτλους της προηγούμενης γενιάς δεν είναι βέβαια μια ξεχωριστή κυκλοφορία στην πλατφόρμα ούτε αν θα υποστηρίζονται από την σουίτα οι νέες δυνατότητες που προσφέρει η νέα κονσόλα και το χειριστήριο της. Ωστόσο έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι είναι έτσι η φύση του τίτλου που οι προσθήκες μπορούν να συνεχιστούν και για τα επόμενα 100 χρόνια έτσι ώστε να συνεχίσει να μένει στο επίκεντρο της περιόδου. Τέλος σχετικά με τις δημιουργίες της κοινότητας που περιέχουν υλικό τρίτων, όπως παιχνίδια που περιέχουν τον Mario, αλλά και άλλους χαρακτήρες ο Liam δήλωσε πως από τη μεριά τους αφαιρούν δημιουργίες μόνο στην περίπτωση που ο κάτοχος του εκάστοτε IP θελήσει την απομάκρυνσή του από το Dreams.

To Dreams βρίσκεται σε κατάσταση Early Access και κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation 4. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Media Molecule

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*