Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για την Sony E3 2017 Press Conference

*
Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την ημερομηνία και την ώρα που θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου της στο πλαίσιο της E3 2017. Έτσι λοιπόν 13 Ιουνίου στις 4:00 ώρα Ελλάδος συντονιστείτε για να μάθετε τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας σχετικά με το PlayStation. Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάποια πληροφορία με το τι πρόκειται να παρουσιάσει η Sony, όμως το βέβαιο είναι πως θα δούμε αρκετές ανακοινώσεις παιχνιδιών, trailers και ας ελπίσουμε και μερικές εκπλήξεις. Μετά τη Sony η μόνη εταιρεία που ακόμα δεν έχει προβεί σε ανακοίνωση σχετικά με την παρουσία της στην E3 είναι η Ubisoft, που όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, η συνέντευξη Τύπου της είναι την ίδια ημέρα με αυτή της Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μακάρι η SONY να κάνει την ή/και τις εκπλήξεις της χρονιάς αν είναι δυνατόν. Επίσης, μακάρι να αφήσει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις που μπορεί.

*