Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας, trailer και gameplay video για το Resident Evil Village (video)

*
Όπως είχε υποσχεθεί, κατά τη διάρκεια του Resident Evil Showcase 2021, η Capcom παρουσίασε ένα trailer, ένα gameplay video για το Resident Evil Village και το σημαντικότερο, μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα λανσαριστεί στις 7 Μαΐου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. Έτσι λοιπόν, πέρα από τα συστήματα νέας γενιάς, η εταιρεία δεν θα αφήσει δυσαρεστημένους τους κατόχους κονσολών προηγούμενης γενιάς. Όσοι αγοράσουν το Resident Evil για PlayStation 4 ή Xbox One, θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης σε PlayStation 5 ή Xbox Series S, Xbox Series X αντίστοιχα.

Οι προπαραγγελίες για όλες τις πλατφόρμες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι κάτοχοι PlayStation 5 μπορούν να κατεβάσουν από σήμερα ένα demo του τίτλου, το οποίο η Capcom το έχει ονομάσει Maiden. Αυτό θα είναι αποκλειστικότητα για τη νεότερη κονσόλα της Sony και μέσα στην άνοιξη θα υπάρξει ένα ακόμα demo, αυτή τη φορά για τις υπόλοιπες πλατφόρμες.


Θα υπάρξουν δύο premium editions, η Digital Deluxe που θα περιλαμβάνει το Trauma Pack, δηλαδή μια συλλογή αντικειμένων εμπνευσμένη από αντικείμενα του Resident Evil 7 biohazard, όπως ένα cassette recorder save device, το safe music room, το Albert-01 handgun και ένα "Found Footage" visual filter.



Από την άλλη, η physical Collector's Edition θα περιέχει ένα art book, ένα poster, ένα αγαλματίδιο του Chris Redfield και ένα SteelBook. 



Όσοι προβούν σε προπαραγγελία θα λάβουν ως δώρο in-game items. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα το Mr. Racoon Weapon Charm, το Survival Resource Pack και ένα mini soundtrack.



Όσον αφορά το σενάριο, ο Ethan Winters επιστρέφει, κάτι που γνωρίζαμε και τώρα μάθαμε το λόγο, που είναι η αναζήτηση της κόρης του που έχει πέσει θύμα απαγωγής. Πολύ πιθανό πίσω από αυτή να βρίσκεται ο Chris Redfield. Επιπλέον, ο έμπορος με την ονομασία The Duke θα κάνει την εμφάνισή του και σύμφωνα με τον παραγωγό Pete Fabiano, αγοράζει και πουλάει όπλα αλλά και άλλων ειδών προμήθειες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Capcom

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Capcom

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*