Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Superhot: Mind Control Delete (trailer)

Αν είστε fan του Superhot και της VR version του, τότε θα χαρείτε καθώς η νέα προσθήκη στην σειρά, το Superhot: Mind Control Delete, θα λανσαριστεί στις 16 Ιουλίου 2020 για PC, PlayStation 4 και Xbox One. To παιχνίδι ήταν σε Early Access για αρκετά χρόνια και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει δωρεάν ως expansion. Ωστόσο, με την προσθήκη νέων λειτουργιών, μετατράπηκε σε standalone χωρίς να χρειάζεται η αγορά του αρχικού παιχνιδιού.

Στο Superhot: Mind Control Delete, οι παίκτες πολεμούν εχθρούς με την χρήση νέων mechanics και όπλων. Το παιχνίδι είναι 4 φορές μεγαλύτερο από το αρχικό και κατά την διάρκεια των levels θα πρέπει να λυθούν μυστήρια και να πραγματοποιηθούν αρκετά hacks.


H SUPERHOT Team δήλωσε επιπλέον πως το παιχνίδι θα δωθεί δωρεάν σε όσους έχουν ήδη αγοράσει το Superhot. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία θα δώσει 2 εκατομμύρια αντίτυπα δωρεάν, μόνο και μόνο επείδη είναι ευγνώμων στην κοινότητα της. Εδώ να προσθέσουμε πως το Superhot: Mind Control Delete θα δωθεί σε όσους έχουν αγοράσει το αρχικό παιχνίδι και δεν το έχουν κερδίσει σε κάποιο giveaway.

Οι χρήστες του PC θα λάβουν το δωρεάν αντίτυπο τους αυτόματα στο λογαριασμό τους στο Steam, GOG ή στο Epic Games Store, ανάλογα που έχουν κάνει την αγορά του Superhot. Οι χρήστες του PS4 θα δουν το παιχνίδι στο library τους λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του τίτλου ενώ αυτοί του Xbox θα λάβουν ένα Token σε μορφή επίσημου μηνύματος Xbox. Τέλος, όσοι έχουν αγοράσει τον τίτλο στο Nintendo Switch και μπορούν να το επιβεβαιώσουν στην SUPERHOT Team, θα λάβουν ένα αντίτυπο free-DRM για το PC.

Το Superhot: Mind Control Delete θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου 2020 για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Μέσα στα πλάνα είναι και η κυκλοφορία του παιχνίδιου για το Switch, ενώ στο FAQ, η εταιρία δηλώνει πως "Σκοπεύομε να το μεταφέρουμε σε περισσότερες πλατφόρμες", το οποίο προϊδεάζει για την κυκλοφορία του τίτλου σε PlayStation 5 και Xbox Series X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*