Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για τα νέα expansions του Shovel Knight

*
Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του τέταρτου και τελευταίου expansion του Shovel Knight, η Yacht Club Games, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το παιχνίδι, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του ίδιου, αλλά και του τρίτου expansion pack. Το τρίτο DLC του τίτλου, το King of Cards, είναι story based και εστιάζει στις περιπέτειες του βασιλιά, ενώ το τέταρτο φέρει την ονομασία Showdown και αποτελεί ένα four-player brawler expansion. Αμφότερα θα είναι διαθέσιμα την ίδια ημέρα, στις 9 Απριλίου 2019, με τους κατόχους της έκδοσης Treasure Trove να μην καλούνται να πληρώσουν για να τα αποκτήσουν. Η Yacht Club Game θέλοντας να γιορτάσει την κυκλοφορία των δύο τελευταίων DLC του Shovel Knight ανακοίνωσε τη διάθεση του ολοκληρωμένου παιχνιδιού (με όλα τα expansions) για PlayStation 4 και Nintendo Switch, η οποία θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 9 Απριλίου 2019.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*