Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Drieghan expansion του Black Desert Online

*
Kakao Games και Pearl Abyss ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Drieghan, που είναι το νέο expansion του Black Desert Online. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου 2018 και στο παιχνίδι θα προστεθεί ένα ακόμα βουνο με πλούσια πανίδα και χλωρίδα, 300 quests, μια νέα ιστορία για την καταραμένη φυλή των Sherekhan,  ένα dragon world boss με την ονομασία Garmoth και πολλά άλλα. Το Drieghan, είναι γνωστό ως η γή των δράκων και το σπίτι των αρχαίων dwarves. Αυτοί που αναζητούν την περιπέτεια θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Duvencrune, πρωτεύουσα του Drieghan που βρίσκεται σε αλπική περιοχή. Θα υπάρχουν νέες περιοχές με τέρατα όπως οι Sherekhan’s Grave, Blood Wolf Town και Tshira Ruins. Επιπλέον θα υπάρχει ένα νέο όπλο, το Dragon Slayer, που μοιάζει αρκετά με το Dandelion. Το expansion θα είναι δωρεάν για όσους έχουν αγοράσει το Black Desert Online και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*